top of page
rafael-garcin-0oqTEzRzUA4-unsplash.jpg

GENESIS
APPAREL

Mijn naam is Jan Freerk Schilstra, een trotse Fries en in het dagelijks leven werkend als grafisch ontwerper. Genesis Apparel heb ik in 2020 opgezet voor een onderdeel van mijn studie, sindsdien is dit mijn manier om mijn creativiteit in te zetten om aan het koninkrijk van God te bouwen.

ONS VERHAAL

97e1967123781e2Portret98416729871276ZW.webp

DE VISIE

Genesis Apparel biedt christenen uit Nederland de mogelijkheid om op een vette manier het geloof uit te dragen. Ieder shirt heeft zijn eigen onderwerp, dat kan een bijbeltekst, worshipnummer of quote zijn. Alle designs zijn uniek ontworpen en zelf uitgewerkt, het drukwerk is sprekend en opvallend, op die wijze mogen we allemaal een reclamebordje voor Gods grote goedheid zijn.

DE PRODUCTEN

Genesis Apparel heeft christelijke normen en waarden als kern, daarom is het erg belangrijk dat de productie van onze kledingstukken eerlijk gebeurt. De kledingstukken worden in Scandinavië gemaakt en bedrukt. De kleding is gemaakt van 100% organisch materiaal in een fabriek waar grondstoffen actief hergebruikt worden en er goed voor de werknemers wordt gezorgd. Eerlijke, ethische en sociale rechten staan voorop.

De kledingstukken worden per bestelling geproduceerd, verpakt en verzonden in waterdichte papieren verpakkingen van 100% recyclebaar plastic-vrij materiaal. Hierdoor is de levertijd wat langer dan je gewend zult zijn, maar zullen we nooit te maken krijgen met overproductie en materiaalverspilling.

Scherm­afbeelding 2024-01-08 om 19.14.29.png

"ONS" VERHAAL?

Genesis Apparel heeft maar één werknemer, dat ben ik, maar gelukkig hoef ik dit niet in mijn eentje te doen! Genesis Apparel run ik voor en mét de Heer, als dat niet het geval was, was dit merk er al lang niet meer geweest. Een aantal keren heeft Genesis Apparel op een laag pitje gestaan en wilde ik een eind aan dit merk gaan breien. Al die keren heb ik het bij God neergelegd en gevraagd wat Hij wilde dat ik deed, al die keren heb ik een glashelder antwoord van Hem ontvangen. Tweemaal heel ‘gewoon’ op mijn slaapkamer, eenmaal een bijzondere ontmoeting bij een Royal Mission worship-avond. Wat Gods plan is met Genesis Apparel kan ik je nu nog niet vertellen, maar ik zal blijven wandelen in vertrouwen, dan zullen we er vanzelf achterkomen.

Heb je vragen of wil je gewoon een praatje maken, voel je dan volledig vrij om mij te benaderen!

 

Stuur een mailtje naar info@genesis-apparel.com of stuur een Instagram-DM naar @genesisapparel.eu.

bottom of page